Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή-Οργή βουλευτών

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Όχι απλά δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος, αλλά με οργισμένες τοποθετήσεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν μια άλλη κυβέρνηση, πολυκομματική, εθνικής σωτηρίας, εθνικής ενότητας… ό,τι θα βγάλει τη χώρα από το σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ο Οδ. Βουδούρης παίρνοντας το λόγο έκανε έκκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να σκεφτούν σήμερα χωρίς υστερόβουλη σκέψη αποκλειστικά για το εθνικό συμφέρον και έκανε ταυτόχρονα έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι το κατάλληλο άτομο να πάρει τις πρωτοβουλίες για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Ο Δ. Κρεμαστινός έθεσε θέμα αξιοπιστίας του πρωθυπουργού σχολιάζοντας πωςδεν μπορεί να εμφανίζεται η Ελλάδα όπως οι τριτοκοσμικές χώρες. Ζήτησε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών που θα διακηρύξουν ότι δεν υφίσταται θέμα δημοψηφίσματος..

Ο Γ. Αμοιρίδης ζήτησε να αποσυρθεί άμεσα το δημοψήφισμα και ταυτόχρονα ζήτησε εκλογές

Ο Β. Κεγκέρογλου ζήτησε άσχετα απ’ την όποια εξέλιξη να διασφαλιστεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.

Ο Κ. Καρτάλης σχολίασε με οργή πως κάποιοι ζήτησαν ψήφο-πακέτο για σύμβαση και δημοψήφισμα (που μάλλον δεν θα γίνει). “Το Συνταγματικό μου δικαίωμα να ψηφίσω με συνείδηση και όχι με κομματική πειθαρχία δεν θα το απεμπολήσω ποτέ.” δήλωσε

Διαβάστε επίσης:
ΩΡΑ 11.00 Τις παραιτήσεις των υπουργών θα ζητήσει ο Παπανδρέου στις 12 – Εκλογή νέου πρωθυπουργού από τους βουλευτές!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε