Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Εξαφάνιση”-μυστήριο της Άντζελας Γκερέκου

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Δεν παρέδωσε καν στο νέο υφυπουργό, δεν τον ενημέρωσε, δεν πήρε τον Γ. Νικητιάδη ούτε ένα τηλέφωνο.

“Χάθηκε” από προσώπου γης η Άνζτελα Γκερέκου και αυτό δεν οφείλεται στην περιπέτεια της υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου.
Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που τονίζουν ότι η πρώην υφυπουργός Τουρισμού παραβίασε ως και τον κώδικα δεοντολογίας που προβλέπει πως “οι ασκούντες πολιτική εξουσία και οι συνεργάτες τους οφείλουν να ενημερώνουν πλήρως τους διαδόχους τους στις οικείες θέσεις, παραδίδοντας όλο το σχετικό αρχείο και να είναι διαθέσιμοι, για εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με την περίοδο που άσκησαν δημόσια εξουσία”.
Όπως δημοσιεύει μάλιστα η εφημερίδα “Το Βήμα” η κ. Γκερέκου όχι απλά δεν ενημέρωσε αλλά δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο το διάδοχό της”ούτε καν με πήρε τηλέφωνο για να με συγχαρεί” είπε ο κ. Νικητιάδης.
Ο νέος υφυπουργός έχει εγκατασταθεί σε άλλο γραφείο, το γραφείο της Άντζελας Γκερέκου απ’ όταν μετέφερε τα πράγματά της με ταξί μένει άδειο. Απέμειναν μόνο οι … κουρτίνες αξίας 28.000 χιλιάδων που είχαν αγοραστεί από κάποιον απ’ τους προκατόχους της.
Για πολλούς πάντως η “εξαφάνιση” έχει να κάνει με την κόντρα που έχει η Άντζελα Γκερέκου με τον διάδοχό της, καθώς τον κατηγορούσε πως από τη θέση του στον τομέα τουρισμού ο κ. Νικητιάδης λειτουργούσε αυθαίρετα ως “σκιώδης υπουργός”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε