Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Εξαιτίας σας δε μπορώ να είμαι βουλευτής” – “Ένταση” στους διαδρόμους της Βουλής!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Άγρια κόντρα στους διαδρόμους της Βουλής με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Μπεντενιώτη και τον Γεν. Γραμ. Δημόσιας Υγείας Αντώνη Δημόπουλου.

Την οργή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ πυροδότησε η… τριτοκοσμική, όπως την αποκάλεσε, εικόνα του Κέντρου Υγείας Τροιζηνίας, που ανήκει στην εκλογική του περιφέρεια, και καταλόγισε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας πως… εξαιτίας τους δεν μπορεί να είναι βουλευτής.

Μ. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ: Κάτι τέτοιοι σαν εσάς την έχουν δει αφεντικά στα υπουργεία και έχουν διαλύσει τα πάντα στον τομέα της υγείας
Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Με απειλείτε;
Μ. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ: Σας εγκαλώ, δεν σας απειλώ!
Α. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Μα εσείς λέτε ότι ισοπεδώσαμε τα πάντα στην υγεία. Λέτε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει κάνει τίποτα και ότι τα διαλύσαμε όλα! Είναι λόγος αυτός;
Μ. ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ: Γιατί ψέματα λέω; Δεν είναι έτσι; Μου είπατε πριν από λίγο ότι ασχολείστε με το φάρμακο. Ποιο φάρμακο; Για να τα κονομάνε δυο – τρεις φαρμακοβιομηχανίες;
«Εξαιτίας σας δεν μπορώ να είμαι βουλευτής» πρόσθεσε, ενώ ο Γεν. Γραμ. Δημόσιας Υγείας έδειχνε να μην πιστεύει όσα γίνονταν!

Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με το Newsit σήμερα το απόγευμα μετά την πρώτη ανάρτηση του θέματος και επιβεβαίωσε τα όσα έγιναν στην βουλή λέγοντας ότι ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής και όχι ότι δεν θα βγει ξανά βουλευτης.

Ο κ.Μπετενιώτης είπε πως εδώ και αρκετό καιρό έχει πει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή χωρίς όμως κανείς να έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα.

Ακούστε τι δήλωσε ο κύριος Μπετενιώτης στο NewsIt:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε