Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξηγήσεις από το Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ζητούν Παππάς και Σκουρλέτης

Εξηγήσεις από το Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ ζητούν Παππάς και Σκουρλέτης

Εξηγήσεις από τον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλο, ζητά ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τον ισχυρισμό του κ. Βενιζέλου ότι εκείνος διοχέτευσε σε δημοσιογράφο την λίστα Λαγκάρντ.

 Εξηγήσεις ζητά, επίσης, και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, σχετικά με δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοχέτευσε φήμες αναφορικά με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, ότι δηλαδή υπήρχαν σε αυτή συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου.

Ο κ. Παππάς αναφέρει στη δήλωσή του ότι «ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της». Όμως, προσθέτει «οφείλει να θεμελιώσει και να αποδείξει τις κατηγορίες που εκστόμισε εναντίον μου», ενώ σημειώνει ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν θα είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί ως συκοφάντης, ούτε ο ίδιος, ούτε αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του.Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα».«Ας καταλάβει επιτέλους», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παππάς, « ότι ο καιρός που μπορούσε να συμπεριφέρεται, ως Καίσαρας, πέρασε».Ο κ. Σκουρλέτης στη δική του δήλωση υπογραμμίζει ότι «έχουν ήδη περάσει τρεις ημέρες και ο κ. Βενιζέλος, παρότι τον προκάλεσα να κατονομάσει σε ποιους δημοσιογράφους και πότε διέρρεα τα όσα μου καταμαρτυρεί σε σχέση με το περιεχόμενο της λίστας που παρακρατούσε επί δεκατέσσερις μήνες, σιωπά».

«Αν δεν έχει το θάρρος να το κάνει ο ίδιος, ας βάλει κάποιον εκπρόσωπό του . Φαίνεται όμως πως το όνομά του έχει καταστεί συνώνυμο του ψεύδους, του κενολόγου βερμπαλισμού και της αλαζονείας», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ – Πολλαπλές οι αντιγραφές των αρχείων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε