Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Έκθεση για το στικάκι: 4 χρήστες διάβασαν μόνο 58 ονόματα από το usb

Έκθεση για το στικάκι: 4 χρήστες διάβασαν μόνο 58 ονόματα από το usb

Τέσσερα ηλεκτρονικά ίχνη στο αλλοιωμένο στικάκι αποκαλύπτει η πραγματογνωμοσύνη που διεξήγαγε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μετά από αίτημα της Προανακριτικής Επιτροπής.

Η έκθεση, η οποία είναι πολυσέλιδη, βρίσκεται ήδη στα χέρια του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και αναμένεται να μοιραστεί το απόγευμα στα μέλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από τις 8 Ιουλίου του 2011 – ημέρα που δημιούργησε το στικάκι ο Γιάννης Διώτης – όσο και πριν καταγράφονται 4 ηλεκτρονικά ίχνη. Πρόκειται για 4 χρήστες ή για 4 κομπιούτερ στα οποία ανοίχτηκε το στικάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε 4 κομπιούτερ – που έχουν εντοπιστεί οι κωδικοί τους – έχουν ανοίξει 58 φάκελοι. Ποια ήταν λοιπόν αυτά τα 58 ονόματα που ενδιέφεραν τους χρήστες;

Το απόγευμα συνεδριάζει εκ νέου η Προανακριτική, η οποία θα κληθεί να αναζητήσει τις απαντήσεις.

«Δεν προκύπτει πάντως θέμα αλλοίωσης» δήλωνε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης.

Ένα ακόμη λεπτό σημείο στο οποίο αναμένεται να επικεντρώσει την προσοχή της η Επιτροπή είναι τα γεγονότα της κρίσιμης εκείνης ημερομηνίας…

Θυμίζουμε πως ήταν 8 Ιουλίου του 2011 όταν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τη φοροδιαφυγή στο Πρωθυπουργικό γραφείο, στην οποία συμμετείχαν ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Διώτης από το ΣΔΟΕ και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες.

Για κάποιους βουλευτές αυτή η… σύμπτωση (;) δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη αλλά να ελεγχθεί κάθε παράμετρος της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επεισόδιο Κωνσταντοπούλου – Μαρκογιαννάκη νούμερο……

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: “Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλάει”

Με πρόταση μομφής απειλεί Μαρκογιαννάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νέο θερμό επεισόδιο Μαρκογιαννάκη – Κωνσταντοπούλου

Απηύδησε ο Μαρκογιαννάκης και ζητά κάμερες στις συνεδριάσεις της Προανακριτικής

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε