Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Φαήλος Κρανιδιώτης με εντολή Μητσοτάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κάνει γνωστό πως ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά τη χυδαία επίθεση κατά του κ. Μουζάλα βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: “Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας”.

Η δήλωση του Γιάννη Μουζάλα που αποκάλεσε την πΓΔΜ “Μακεδονία” στην εκπομπή “Ιστορίες” του Παύλου Τσίμα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη Νέα Δημοκρατία (αλλά και τον Πάνο Καμμένο) να ζητά την παραίτηση του Υπουργού.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης θεώρησε ότι η απομάκρυνσή του Υπουργού δεν είναι αρκετή και ζήτησε έμμεσως πλην σαφώς την… εκτέλεση του!

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Φάηλος Κρανιδιώτης νοστάλγησε τη δίκη των έξι και τις εκτελέσεις στου Γουδή!

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το “Μακεδονία” για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».

 

Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το “Μακεδονία” για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτι…

Posted by Failos Kranidiotis on Tuesday, March 15, 2016

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε