Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκτός Βουλής ο Γιάννης Μανώλης – Ποιά έδρα διάλεξε ο Καμμένος

Εκτός Βουλής ο Γιάννης Μανώλης – Ποιά έδρα διάλεξε ο Καμμένος

Την έδρα της Β’ Αθηνών επέλεξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξελέγη επίσης και βουλευτής Έβρου.

Έτσι, μένει εκτός Βουλής ο γνωστός συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών στη Β’ Αθηνών, ενώ μπαίνει στη Βουλή ως βουλευτής Έβρου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Να σημειωθεί ότι μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου ο κ. Καμμένος είχε επιλέξει την έδρα του Έβρου και είχε δεσμευθεί μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα επιλέξει την έδρα της Β’ Αθηνών. Επίσης, στο νομό Έβρου έχει υποβληθεί ένσταση σε βάρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Πηγές του ΑΜΠΕ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανάφεραν ότι ο Γιάννης Μανώλης «θα αξιοποιηθεί σε μια πολύ σημαντική και κρίσιμη θέση, κομβικής σημασίας για την περαιτέρω πορεία του κόμματος».

Μετά την ορκωμοσία της Βουλής θα υλοποιηθούν και οι αλλαγές που έχουν ανακοινωθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Συγκεκριμένα, γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα αναλάβει ο Κώστας Μαρκόπουλος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο Τέρενς Κουίκ, εκπρόσωπος του κόμματος και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ο Χρήστος Ζώης και γραμματέας του κόμματος ο Μιχάλης Γιαννάκης. Στον προγραμματισμό της ηγεσίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιλαμβάνεται και η πραγματοποίηση συνεδρίου εντός του Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα είναι τα γραφεία των κομμάτων στη νεα Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε