Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας είναι ο Τσίπρας”

“Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας είναι ο Τσίπρας”

Σε ιδιαίτερα καυστικούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στις αιτιάσεις του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα στην ΚΠΕ του κόμματός του, στη διάρκεια της οποίας επιτέθηκε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

«Κενός προγράμματος, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, ο κ. Τσίπρας επιμένει σε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ποντάροντας στον ξεπερασμένο λαϊκισμό του κρατισμού. Δικαιολογεί, έτσι, πλήρως την καταβαράθρωση της όποιας πολιτικής του αξιοπιστίας”, σημείωσε ο κ.Κεδίκογλου και πρόσθεσε: όταν, επίσης, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί συκοφαντική ανθελληνική φημολογία περί αμερικανικών προεκλογικών συνωμοσιών και επιμένει να θεωρεί διαπραγματευτικό «όπλο» την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τότε δικαιολογεί και την εκτίμηση ότι είναι ο πλέον συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής».

Σε ότι αφορά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης:

«Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Τσίπρα τη διαφορά μεταξύ των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου και των ανακοινώσεων του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Πάλι βιάστηκε να μιλήσει πριν ενημερωθεί. Του έχουμε ξαναπεί πρώτα να μελετάει και μετά να μιλάει. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεδίκογλου για Τσίπρα: Μαυρογιαλούρος παλαιάς κοπής που τάζει στους πάντες τα πάντα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε