Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έλειψαν οι κορυφαίοι από τα τηλεοπτικά πάνελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κρισιμότητα των αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα… τηλεοπτικά πάνελ τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας.

Αν ανατρέξει κανείς προηγούμενες σε εκλογικές μάχες, θα θυμηθεί υπουργούς, υφυπουργούς και κορυφαία κομματικά στελέχη να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τηλεοπτικών πάνελ, κάνοντας διαδοχικές εμφανίσεις στα κανάλια.

Αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας των εκλογών. Αυτή τη φορά, τα κορυφαία κομματικά στελέχη βρίσκονταν σε Ιπποκράτους και Ρηγίλλης, προσπαθώντας να εκτιμήσουν τα μηνύματα της κάλπης. Κορυφαίοι υπουργοί απουσίασαν επίσης.

Οι μοναδικοί που εμφανίστηκαν ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας και η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, μόνο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πάνελ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε