Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Καμμένος: Να γυρίσουν στα μαντριά – Μανώλης: Σε ενημέρωσε ο Ομπάμα για την αποστασία;

Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Έλληνες – Καμμένος: Να γυρίσουν στα μαντριά – Μανώλης: Σε ενημέρωσε ο Ομπάμα για την αποστασία;

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, και στον πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη φουντώνει ώρα με την ώρα, ενώ το κόμμα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης.

Η μάχη τους δίνεται μέσω twitter, ραδιοφώνου και τηλεοπτικών εκπομπών. Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Καμμένου ήταν να χαρακτηρίσει αποστάτη τον Γιάννη Μανώλη και αφήσει εμμέσως να εννοηθεί πως θα του υποβάλει μήνυση για όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Αργότερα, στο περιστύλιο της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος έκανε επίσημη δήλωση (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ) για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο κόμμα του. «Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανένα, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι», είπε.

Για τις αποκαλύψεις του Γιάννη Μανώλη σχετικά με το non paper που δόθηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «τα κόμματα των επαγγελματιών» είχαν στήσει από πριν «μια ομάδα και μάλιστα η πρόταση που υπήρχε ήταν να εξελιχθεί το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ένα κόμμα κεντροδεξιό, το οποίο θα ήταν ένα κακό αντίγραφο της ΝΔ».

«Ο επαγγελματίας πολιτευτής κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης. Το non paper το οποίο ανέφερε, ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταγούμε στην συγκυβέρνηση της τρόικας. Και αυτά τα non paper μπορούν να τα χρησιμοποιούν μεταξύ τους εκείνοι που διαπραγματεύονται καρέκλες και μισθούς».

«Περίμενα να πάρω μια απάντηση. Επειδή για όσα είπα, υπάρχουν μαρτυρίες και δε μπορεί ο κ. Καμμένος να τα αρνηθεί, μιλάει γενικά για αποστασία. Για να μιλάς για αποστασία, αν υπάρχει κάποιο σχέδιο, τον ενημέρωσαν οι μυστικές υπηρεσίες ή ο Ομπάμα με τον οποίο μιλάει κατά καιρούς, μπορεί και να υπάρχει κάποιο σχέδιο για αποστασία… Τι να σχολιάσω», είπε ο κ. Μανώλης στην εκπομπή ΣΚΑΙ Τώρα, αναφερόμενος στα όσα του καταλόγισε ο Πάνος Καμμένος.

«Ας μου κάνει μήνυση. Αν έχει στοιχεία πως έκανα αποστασία, ας μου κάνει μήνυση», είπε ο κ. Μανώλης.

Επανήλθε επίσης στο θέμα του non paper και στο γιατί το αποκάλυψε τώρα. «Πρόσφαρα, σύμβουλος του προέδρου που έγραψε το non parer, αλλά τώρα έχει φύγει, μου είπε εγώ του το έγραψα, με εντολή του και του το έδωσα. Αυτός που το έγραψε το έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο», είπε ο Γιάννης Μανώλης.

«Ο Καμμένος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει ευθύνες, δεν θέλει να κρατήσει την καυτή πατάτα, θέλει να είναι τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ (…) το πρωί λέει άλλα και το βράδυ λέει άλλα. Το κόμμα δεν είναι να λέει μόνο ότι είναι κατά του μνημονίου, αλλά τι προτείνουμε. Η λύση είναι το δολάριο; Λίγο το θεωρείτε να λέει να πάμε στο δολάριο;» διερωτήθηκε και σημείωσε: «ελπίζαμε να βάλει μυαλό και να λειτουργήσει συνολικά, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί έτσι», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Πόλεμος” στους Ανεξάρτητους Έλληνες – “Είσαι αποστάτης” απαντά ο Καμμένος στον Μανώλη

Στα πρόθυρα διάλυσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Μανώλης κατά Καμμένου: Έγινε λαγός – Το non paper υπήρχε!

Κρίση στους Ανεξάρτητους Έλληνες! – Σε δυο στρατόπεδα το κόμμα του Πάνου Καμμένου

Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες! Δειλό και ανεύθυνο λένε τον Πάνο Καμμένο βουλευτές του!

Κεφαλογιάννης σε Καμμένο: Θυμάσαι όταν με παρακαλούσες να γίνω Πρόεδρος στο κόμμα σου;

Καμμένος προς Τσίπρα: Να παραιτηθούν οι βουλευτές μας για να πάμε σε εκλογές!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε