Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Γ. Αγγέλου για το Βατοπέδι

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Γ. Αγγέλου για το Βατοπέδι

Εξηγήσεις ως κατηγορούμενος αναμένεται να δώσει εντός του επόμενου μήνα για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Καραμανλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στις σαββατιάτικες εφημερίδες ο κ. Αγγέλου θα κληθεί απο την εφέτη – ειδική ανακρίτρια, καθώς φέρονται να έχουν βρεθεί εις βάρος του σηματικά στοιχεία.

Οπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, ο Γιάννης Αγγέλου είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί ως κατηγορούμενος για κακούργημα στο Εφετείο, καθώς δεν καλύπτεται από την ασυλία που προσφέρει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήση προς απολογία του, θα γίνει βάσει μαρτυρικών καταθέσεων που αποτελούν μέρος της δικογραφίας και άλλων που δόθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι κατάθεση – φωτιά που εμπλέκει τον κ. Αγγέλου έχει δώσει η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματίνα Μαντέλη, ενώ αναφορά για τον κ. Αγγέλου σε σχέση με το Βατοπέδι έχει γίνει και από τον πρώην υπουργό Π. Δούκα, στην Εξεταστική.

Υπενθυμίζεται ότι τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έχουν παραγραφεί..

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε