Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ενόχληση Μαξίμου για το διάγγελμα Σαμαρά

Ενόχληση Μαξίμου για το διάγγελμα Σαμαρά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.02.2012 | 08:28
Πρώτη δημοσίευση: 10.02.2012 | 08:28

Λάθος τακτική χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθυνθεί, στο κομματικό του κοινό, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν κύκλοι, την ώρα που η χώρα έδινε σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες και το eurogroup.

Η ενόχληση φάνηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου αμέσως μετά τα δυσμενή αποτελέσματα του eurogroup. Ο Π. Καψής ανέφερε ότι χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια τονίζοντας με νόημα ότι η συμφωνία επετεύχθη μετά από σκληρή διαπραγμάτευση του ίδιου του Πρωθυπουργού, του οικονομικού επιτελείου, με στήριξη των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.
Δείτε εδώ τις δηλώσεις Σαμαρά
Καλά κρατεί και η κόντρα Βενιζέλου-Σαμαρά με στελέχη του οικονομικού επιτελείου να λένε πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. απλά αποχώρησε και άφησε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς να κάνουν την πραγματική διαπραγμάτευση.
Παράλληλα το Μαξίμου σύμφωνα με πληροφορίες μιλά για εμπλοκή στην εξέλιξη των εργασιών του eurogroup και με βάση την άρνηση Σαμαρά σε ενυπόγραφες δεσμεύσεις.

Διαβάστε επίσης:
Σαμαράς: Αποφύγαμε τα χειρότερα, όχι όλα - Εκλογές άμεσα


Ωμός εκβιασμός από το Eurogroup: Ψηφίστε πρώτα και μετά βλέπουμε – Τρεις οι όροι για να εγκριθεί το νέο πακέτο – Μια εβδομάδα για να βρούμε 325€ εκατ.

Μένει ή φεύγει ο ΛΑ.Ο.Σ. απ΄ την κυβέρνηση;

   Διαδώστε αυτό το άρθρο