Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επεισοδιακό το όχι Καμμένου στον Σαμαρά για διάλογο - Όλο το παρασκήνιο

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.05.2012 | 07:12
Πρώτη δημοσίευση: 07.05.2012 | 16:31

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέρριψε το διάλογο με τη ΝΔ η οποία αναζητεί συμμαχίες για να δημιουργήσει κυβέρνηση. Το παρασκήνιο της απόρριψης όμως είναι τουλάχιστον επεισοδιακό και υποδεικνύει το άσχημο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπούρας, ο διευθυντής του γραφείου του Σαμαρά, τηλεφώνησε στα γραφεία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με σκοπό να ζητήσει διάλογο με τον Π. Κάμμένο, και ζήτησε να μιλήσει με τον ομόλογό του, δηλαδή με το διευθυντή του γραφείου του Π. Καμμένου.

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν όμως ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής Αττικής, μιας και δεν υπάρχει διευθυντής γραφείου του Π. Καμμένου. Ο Π. Χαϊκάλης απάντησε ειρωνικά πως ο διευθυντής γραφείου του Καμμένου είναι ο κ. Γεωργαλάς και πως τη δεδομένη στιγμή του τηλεφωνήματος αυτός απουσίαζε. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν τις εκλογές είχε ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Α. Γεωργιάδη και με τον Π. Καμμένο για το ζήτημα του Γεωργαλά.
Συνεπώς, η ειρωνική απάντηση του βουλευτή Χαϊκαλη όχι μόνο είναι ενδεικτική του κλίματος μεταξλυ των δύο κομμλατων αλλά στην ουσία αποτελεί απόρριψη στην πρόταση της ΝΔ για δίαλογο. Έστι δε θα υπάρξει καμία συνάντηση μεταξύ του Α. Σαμαρά κια του Π. Καμμένου.

Δείτε εδώ την κόντρα για το πρόσωπο του Γεωργαλά πριν τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καμμένος: Ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ   Διαδώστε αυτό το άρθρο