Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επεισόδιο στη ΔΕΘ! Πήραν… σηκωτό μικροομολογιούχο – Φωνές και ένταση

Επεισόδιο στη ΔΕΘ! Πήραν… σηκωτό μικροομολογιούχο – Φωνές και ένταση

– Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγο αφού ο πρωθυπουργός έφτασε στο χώρο της έκθεσης για να επισκεφτεί περίπτερα
– Προσπάθησε να τον πλησιάσει αλλά άνδρες της ασφάλειας τον έβγαλαν εκτός
– «Δεν έχω να πάρω φάρμακα! Δεν ντρέπεστε;» φώναζε στους άνδρες ασφαλείας που τον απομάκρυναν
– «Γιατί δεν συνεργάζεσαι με τον Σαμαρά;» είπε ένας άνδρας στον Αλέξη Τσίπρα πριν τον βγάλουν από την αίθουσα
– «Θα εξηγήσω μετά» είπε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να επιθεωρήσει τα περίπτερα της ΔΕΘ. Ένας άνδρας, που έχασε τα χρήματά του όταν έγινε το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, ήταν εκεί και θέλησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του απεσταλμένου του newsit.gr στη ΔΕΘ, Κώστα Στάμου είναι χαρακτηριστικές για το πως… ενήργησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε φωνάζοντας και δεν ηρέμησε ούτε όταν πια τον έβγαλαν από το χώρο της έκθεσης.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο άνδρας φώναξε έξαλλος στους αστυνομικούς που τον απομάκρυναν: «Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Στο μεταξύ, σημειώθηκε κι άλλο ένα μικροεπεισόδιο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου της Ρωσίας. Ένας άνδρας, όπως γράφει το seleo.gr κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φωνάζει στον Αλέξη Τσίπρα “γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά;”, πριν οι άνδρες της ασφάλειας τον βγάλουν από την αίθουσα.

Φωτογραφία seleo.gr

Φωτογραφία seleo.gr

Φωτογραφία seleo.gr

“Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά… Αυτά συμβαίνουν” είπε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας. Δείτε τη στιγμή στο 1:23 του video από το voria.gr

Νωρίτερα, όταν ο πρωθυπουργός έφτασε στο εργοτάξιο του Μετρό για να επιθεωρήσει τα έργα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υαλικών είχε σηκώνει πανό για να διαμαρτυρηθεί για το… Μετρό.

Ο καταστηματάρχης βρέθηκε στο σημείο με τρις κόρες του και σήκωσε ένα πανό το οποίο έγραφε: “Kύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνατε για μας τους επαγγελματίες που μας έχει καταστρέψει το μετρό;”. Ο Ζαφείρης Τζούτζιας, από το 2009 αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα λόγω των εργοταξίων και μια αποζημίωση που του είχε τάξει η κυβέρνηση επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη, δεν την έχει πάρει ποτέ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΘ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε