Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επεισόδιο στη Βουλή: Τσίπρας προς Πάγκαλο: "Σταμάτα να βρίζεις!"

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.06.2011 | 13:47
Πρώτη δημοσίευση: 10.06.2011 | 11:43

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την δευτερολογία του και ενώ είχε υψώσει τους τόνους όταν έκανε αναφορά σε λεγόμενα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ο κ.Πάγκαλος παρενέβη.

Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε και πάλι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι μιλάει με τη γλώσσα των δανειστών.
 
“ Η κυβέρνηση δεν έχει τη στοιχειώδη δημοκρατική νομιμοποίηση να προχωράει ερήμην του λαού”, υπογράμμισε. «Είστε εξουσιομανής στην εξουσία, γαντζωμένος στην καρέκλα του Μαξίμου», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ.Παπανδρέου είπε: «Το δυστύχημα με εσάς είναι ότι δεν σκέφτεστε άλλη λύση από αυτή των δανειστών μας ή δεν σκέφτεστε τη λύση να μην είστε πρωθυπουργός».
«Ευτυχώς που δεν μας είπατε ότι το μνημόνιο είναι ευλογία, όπως έχει κάνει ο κ.Πάγκαλος» είπε ο κ.Τσίπρας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που τον χαρακτήρισε ψεύτη.
 
Θ. Πάγκαλος: “Είσαι κακοήθης… ψεύδεσαι!”
Α. Τσίπρας: “Δεν είναι η Βουλη τσιφλίκι σου για να βρίζεις! Να βρίζεις στα καναλια… Να πάρετε το λόγο… να σεβαστεί …
Θ. Πάγκαλος: “Μην ξαναμιλήσεις…”
 
 
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πρόσθεσε: «Αν θέλετε να δώσετε πολιτική λύση, να προχωρήσετε στη λαϊκή ετυμηγορία, ώστε να φύγει η τρόικα εσείς και το μνημόνιο».
 
Χαρακτήρισε αλλοίωση της λαϊκής εντολής το να έρθουν τεχνοκράτες στα υπουργεία.

 
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο