Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επικεφαλής ΣΔΟΕ για Μαργαρίτα: Ισχύει ό,τι έχω πει στον εισαγγελέα

Επικεφαλής ΣΔΟΕ για Μαργαρίτα: Ισχύει ό,τι έχω πει στον εισαγγελέα

Με αυτή τη δήλωσή του στον ΣΚΑΙ ο Στέλιος Στασινόπουλος αδειάζει τον διευθυντή επιχειρησιακού σχεδιασμού Νίκο Λέκκα που διέψευσε οτι είχε πει στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ οτι πίσω απο την κατάθεση των 550 εκ. δολαρίων ήταν η μητέρα του Γ. Παπανδρέου.

Επιμένει στην κατάθεσή του στους οικονομικούς εισαγγελείς ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση της εμπλοκής του ονόματος της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ.

“Ισχύει οτι έχω δηλώσει στον εισαγγελέα” δήλωσε ο κ. Στασινόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, αδειάζοντας ουσιαστικά τον υφιστάμενό του Νίκο Λέκκα, ο οποίος διέψευσε πως είχε πει στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ οτι πίσω απο την κατάθεση των 550 εκ. δολαρίων ήταν η μητέρα του Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ΒΗΜΑ, στις 2 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος σε σύσκεψη που είχε με όλους τους διευθυντές της υπηρεσίας τους ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τη λίστα Λαγκάρντ που μέχρι τότε η τύχη της αγνοούνταν. Σε εκείνη τη σύσκεψη λοιπόν ακούστηκε το όνομα της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου από τα στόματα δύο διευθυντών του ΣΔΟΕ.

Ο Νίκος Λέκκας, φέρεται να απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο κ. Ευ. Καραμάνος, διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων.

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα» ήταν η επίσημη απάντηση του διευθυντή του ΣΔΟΕ, μέσω γραπτής του δήλωσης, τη Δεύτερα. Όπως αναφέρει, ουδέποτε έχει κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο ως αναμεμειγμένο στη λίστα Λαγκάρντ ούτε και έλαβε γνώση του περιεχομένου της λίστας”. (διαβάστε την είδηση).

Τόσο η Μαργαρίτα Παπανδρέου όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα (διαβάστε την είδηση).

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

Διαβάστε

Βενιζέλος στηρίζει Παπανδρέου – Ζητεί την παραίτηση του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ!

Οι απαντήσεις των εφημερίδων σε Γιώργο και Μαργαρίτα Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ; Της χρεώνουν καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε