Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επική ατάκα Κουτσούμπα στη Βουλή: Από τον σκυλοκαυγά δεν γλίτωσε ούτε η Eurovision

Επική ατάκα Κουτσούμπα στη Βουλή: Από τον σκυλοκαυγά δεν γλίτωσε ούτε η Eurovision

«Απύθμενο το θράσος σας , τα ψέματά σας περίσσεψαν… Δουλεύετε για τα αφεντικά σας είτε αυτά είναι μέσα είτε έξω… και σφαγιάζετε τα λαϊκά και εργατικά δικαιώματα…» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και τόνισε «λέτε ότι κλείνει η αξιολόγηση με το πολυνομοσχέδιο σκούπα. Αλλά, τα μέτρα δεν έχουν πάτο…».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ανοίγοντας τον κύκλο των τοποθετήσεων των πολιτικών αρχηγών στην Βουλή επιτέθηκε στην Κυβέρνηση λέγοντας πως με το Πολυνομοσχέδιο « οι εργαζόμενοι δεν θα κερδίσουν τίποτα ακόμα και από τα ψίχουλα όταν και όποτε αυτά υπάρξουν…» φοράτε «την “κόκκινη προβιά σας” για να εξαπατήσετε τους πολίτες… και για να τους ρίχνετε στάχτη στα μάτια…» και επεσήμανε πως τώρα εσείς «φέρνετε τα “κοράκια” των ξένων φανς που καταγγέλλατε…» όπως και τα «αυτόματα και διαρκείς Μνημόνια που προετοιμαζόταν στην Ευρώπη…».

Κάλεσε τους πολίτες «να μην παραμυθιάζονται με όσα ακούν εδώ μέσα (εν. Βουλή)…», «η διαπλοκή με το κεφάλαιο είναι δεδομένη όπως και η εξασφάλιση κερδών για το κεφάλαιο…», «ο λαός και η φτωχολογιά θα συνεχίσει να υποφέρει…»
Αναφερόμενος στον ιμπεριαλιστό «σκυλοκαυγά» που επικρατεί παγκοσμίως ανέφερε ως παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν όχι μόνο με τον αγωγό του ΤΑP, σημειώνοντας ότι από αυτόν τον «σκυλοκαυγά» δεν γλίτωσε ούτε η Eurovision!

Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας είπε πως « ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό που παλεύει είναι οι πολίτες να μάθουν να ζουν φτωχικά επειδή δεν μπορεί να το ανατρέψει. Γι αυτό και παλεύει και μπορεί να ματώνει κιόλας, για να μην έρθει πότε η κοινωνία που θέλει το ΚΚΕ. Και αυτή η κοινωνία δεν είναι φαντασία. Εμείς, τώρα, μπορούμε να πούμε ότι η πρόταση του ΚΚΕ σήμερα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Και αυτή να είναι η νέα κοινωνία στην Ελλάδα και σε ολάκερο τον κόσμο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε