Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Επικριτικός ο Η. Μόσιαλος για τη συμφωνία των αρχηγών

Επικριτικός ο Η. Μόσιαλος για τη συμφωνία των αρχηγών

Ο κ. Μόσιαλος ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Έντονα επικριτικός για τις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις εμφανίζεται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει πως επτά ώρες οι πολιτικοί αρχηγοί με τον πρωθυπουργό συζητούσαν για τις επικουρικές συντάξεις και ελάχιστη κουβέντα για τα εργασιακά, τα ασφαλιστικά προνόμια και τις επιδοτήσεις των ΔΕΚΟ.

Ο κ. Μόσιαλος χαρακτήρισε απερίγραπτο τον “στρουθοκαμηλισμό” της πολιτικής ηγεσίας, χωρίς να αναφέρει πρόσωπα ή κόμμα, κάτι που σημαίνει ότι αναφερόταν στο σύνολο της κυβέρνησης και των κομμάτων που την απαρτίζουν.

Δήλωσε ότι είναι “πλέον επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το κρατικοδίαιτο μοντέλο ʽανάπτυξηςʼ της χώρας. Μόνο έτσι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας (να μην ξεχνάμε τους 1 εκατομμύριο ανέργους και τις εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών που εργάζονται σε συνθήκες μαύρης αγοράς εργασίας).

Μάλιστα, δήλωσε ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να κάνει αυτά που δεν έκανε τα τελευταία 37 χρόνια και σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει “διάλογος μεταξύ αυτών των δυνάμεων στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και της μεταρρυθμιστικής κεντροαριστεράς” και προανήγγειλε ότι θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε