Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής η κάλυψη Παπαγεωργόπουλου από τον Σαμαρά

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής η κάλυψη Παπαγεωργόπουλου από τον Σαμαρά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.02.2013 | 14:04

Στην καταδίκη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και στην παλαιότερη στάση του πρωθυπουγού απέναντί του, επανέρχεται με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η υπόθεση αυτή «είναι πρωτοφανής όσον αφορά στην πολιτική κάλυψη που έτυχε από την πρώτη στιγμή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «δεν υπάρχει προηγούμενο πρωθυπουργού τόσο ανενδοίαστα να στηρίζει υπόδικο κομματικό του στέλεχος, με προφανή σκοπό τον επηρεασμό της δικαιοσύνης και της κοινής γνώμης» και ρωτά τον πρωθυπουργό αν αισθάνεται την ανάγκη να πει τίποτα έστω και τώρα.

Για την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του Β. Παπαγεωργόπουλου, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η σχετική απόφαση από πλευράς ΝΔ μετά την καταδίκη του πρώην δημάρχου και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση και όχι για διαγραφή του, προκαλεί ποικίλα ερωτήματα σχετικά με την έκταση της υπόθεσης, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και τον προορισμό των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν από τα ταμεία του δήμου».

Η υπόθεση Παπαγεωργόπουλου όμως δεν είναι η μόνη, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, γιατί «αν συνυπολογίσουμε και την υπόθεση του επίσης καταδικασθέντα και έκπτωτου από το αξίωμά του κ. Ψωμιάδη, ο οποίος ενώ μάλιστα ήταν υπόδικος είχε χριστεί και υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, γίνεται εμφανές ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς και διαπλοκής που τυγχάνει της πολιτικής κάλυψης κεντρικά από το κόμμα της Ν.Δ και τον πρωθυπουργό».

Οι ίδιοι που έχουν κάνει σημαία τους τον αγώνα κατά της ανομίας, στέκονται αλληλέγγυοι και καλύπτουν τις πράξεις των στελεχών τους που καταχρώνται χρήματα του ελληνικού δημοσίου και του ελληνικού λαού, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ενόχλησε τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο το βράδυ στο κελί του

ΣΥΡΙΖΑ: Πιστεύετε ακόμα κ. Σαμαρά στην εντιμότητα Παπαγεωργόπουλου;

Ποιός είναι ο δικαστής που έριξε ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο - Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία

Η πρώτη νύχτα Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή

Σύζυγος Παπαγεωργόπουλου στο “ΣΚΑΪ”: “ Ο άντρας μου δεν έκλεψε τίποτα. Είναι ένα διαμάντι”

Παπαγεωργόπουλος για την καταδίκη του σε ισόβια: "Πολιτική η δίκη μου - Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους"

Ο Παπαγεωργόπουλος οδηγείται στις φυλακές - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισόβια για Παπαγεωργόπουλο - Λεμούσια και Σαξώνη! - Οδηγήθηκαν με χειροπέδες στις φυλακές Διαβατών

Ισόβια για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο αποφάσισε το δικαστήριο! - Έβαλε τα κλάμματα ο πρώην δήμαρχος!

 

   Διαδώστε αυτό το άρθρο