Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επιμένει προκλητικά ο Τσαβούσογλου για Καμμένο: Αυτός ο ρατσιστής προκαλεί

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

Προκαλεί την Ευρώπη, προκαλεί και την Ελλάδα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Και για ακόμη μια φορά βάζει στο στόχαστρό του τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η κρίση στις σχέσεις Ολλανδίας – Τουρκίας μετά την απόφαση της Χάγης να απαγορεύσει στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να προσγειωθεί στο Ρότερνταμ για να παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση, ο Τσαβούσογλου είχε κάνει δηλώσεις στο CNN Turk και είχε αναφερθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Είπε, λοιπόν, πως εκείνος δεν θέλει τις εντάσεις στα Ίμια, αλλά για όλα φταίει ο… Πάνος Καμμένος! Ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος με την ένταση που επικρατεί στα ‘Ιμια, ο Τσαβούσογλου επιτέθηκε στον Έλληνα υπουργό Άμυνας.

«Εμείς δεν το επιθυμούμε, αλλά έχουμε πολλάκις προειδοποιήσει. Αυτός ο υπουργός Αμύνης του ρατσιστικού κόμματος προκαλεί… Αν οι στρατιώτες μας δεν ήταν ψύχραιμοι με τις τόσες προκλήσεις το ατύχημα θα είχε ήδη συμβεί», είπε.

Φρόντισε πάντως να πει ότι παρά την ένταση στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας το τελευταίο διάστημα, οι διερευνητικές επαφές συνεχίζονται κανονικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε