Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Επίσκεψη Α. Παπαρήγα στο ΙΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κα Παπαρήγα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο ΙΚΑ.

Οι 100 μέρες δεν είναι τίποτα,όπως και πριν,θα είναι 365 μέρες όπου κάθε μέρα θα παίρνεται ένα μέτρο εκμετάλλευσης και ληστείας των εργαζομένων”, δήλωσε σήμερα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της διοίκησης του ΙΚΑ. 

Η κα Παπααρήγα είπε ότι αυτή τη στιγμή μέσα στη Βουλή υπάρχει συναίνεση και αναφερόμενη στη συζήτηση που οργάνωσε ο Λ. Κύρκος , διευκρίνισε: 

“Κοιτάξτε, αυτό το πάρτι που έγινε προχθές στο Ζάππειο, αυτό το τραπέζι δεν ήταν τυχαίο, ψήνεται το κλίμα της συναίνεσης. Εκεί ήταν κόμματα, επιχειρηματίες, αυτά δεν γινόντουσαν πριν από 10 – 15 χρόνια, γιατί κρίση δεν είναι ότι έχουμε μια επίθεση κατά της Ελλάδας και μαζεύεται ο πολιτικό κόσμος να την αντιμετωπίσει. Το κλίμα της συναίνεσης ψήνεται γίνονται και οι καυγάδες για το θεαθήναι. Αν αυτή η συναίνεση αγκαλιάσει το λαό τότε θα μετράμε φοβερές απώλειες, που θα είναι μπροστά μας για 10 -20 χρόνια. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι ο λαός θα δεχθεί, θα αντεπιτεθεί”. 

Αναφερόμενη στο θέμα του ΟΑΕΔ, η κα Παπαρήγα είπε ότι “αποφάσισαν και είπαν ότι θα χρηματοδοτούνται οι εργοδότες. Αντί να παίρνει το επίδομα ο άνεργος θα το δίνουν στον εργοδότη για να κάνει προσλήψεις”.  Σε αυτή τη περίπτωση,διερωτήθηκε η κα Παπαρήγα,πώς βρέθηκαν χρήματα για τους εργοδότες; 

Για το Ασφαλιστικό,η ΓΓ του ΚΚΕ είπε ότι το κόμμα δεν κινδυνολογεί, αντίθετα, διακατέχεται από συναίσθηση της ευθύνης,ωστόσο,πρόσθεσε ότι “τα σενάρια για το Ασφαλιστικό και τις συντάξεις είναι τρομακτικά, εφιαλτικά”. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε