Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο Λονδίνο- Ομιλία στο LSE για την κρίση

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο Λονδίνο- Ομιλία στο LSE για την κρίση

Τριήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο πραγματοποιεί από αύριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου θα μιλήσει στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του L.S.E., σε εκδήλωση με θέμα «Greece’s way out of the crisis».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα πραγματοποιήσει επίσης επαφές και συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της “σκιώδους κυβέρνησης” του Εργατικού Κόμματος, με κινήματα και σωματεία συνδικάτων και θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παραμονή του στο Λονδίνο έχει ως εξής:

Πέμπτη 14/3: 18:30-20:00 Ομιλία στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του L.S.E. υπό τον τίτλο ‘Greece’s way out of the crisis’.

Παρασκευή 15/3: 16:30 Συνάντηση με αντιπροσωπεία βουλευτών και μέλη της σκιώδους κυβέρνησης του Labour Party στη Βουλή. (House of Commons) και 18:30-20:00 ομιλία σε εκδήλωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου.

Σάββατο 16/3: 10:00 Συνάντηση με την κίνηση Coalition of Resistance, την πρωτοβουλία Greek Solidarity Campaign και Σωματείο συνδικάτων ( Κεντρικά γραφεία της TUC, Congress House, Great Russel Street).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τον Καραμανλή και ο Τσίπρας μίλησε για νταβατζήδες

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ – Θυελλώδης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Εξοργίζει πολλούς η στροφή Τσίπρα στον… Καραμανλισμό

Ο Τσίπρας αποθέωσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σε εκδήλωση στην “καρδιά” της ΝΔ

“Αν είχε εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταφέρει να θέσει όρους στους δανειστές”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε