Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επιστολή 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό

Επιστολή 14 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2012 | 20:32
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2012 | 20:32

“Η Βουλή ψήφισε. Ο χρόνος κερδήθηκε. Περιμένουμε τώρα όλοι να δούμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα αξιοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για την ανασύνταξη της χώρας”, λένε στην επιστολή τους.

Τη δέσμευση του πρωθυπουργού να παρουσιάσει από σήμερα κιόλας, το εθνικό σχέδιο διεξόδου, ανάπτυξης και ανάτασης της χώρας με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις ζητούν με επιστολή τους προς τον κ. Λουκά Παπαδήμο, 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    Οι βουλευτές ζητούν μάλιστα η εφαρμογή του σχεδίου να αξιολογείται σε 15ήμερη βάση και να παρουσιάζεται ανοικτά στους βουλευτές και τον ελληνικό λαό.

    Όπως επισημαίνουν, οι μεταρρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει θα αλλάξουν άρδην την παραγωγική ταυτότητα της χώρας, θα άρουν όλες τις στρεβλώσεις που εμποδίζουν την αναπτυξιακή μηχανή να λειτουργήσει, θα καταργήσουν την παθογένεια, θα εξαφανίσουν κάθε ίχνος πολυνομίας, γραφειοκρατίας, διαφθοράς, θα αυξήσουν το ΑΕΠ με τη σταδιακή και αποφασιστική ένταξη της πραγματικής οικονομίας και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

    Οι βουλευτές τονίζουν στην επιστολή τους ότι μετά από δύο χρόνια διαρκούς προσπάθειας, χωρίς, ωστόσο, επαρκή αποτελέσματα, η χώρα μας και ο λαός βρίσκονται ακόμα στο χείλος του γκρεμού. «Ο αγώνας φαίνεται ότι έχει τελειώσει, και είμαστε ήδη στην παράταση. Η Βουλή ψήφισε. Ο χρόνος κερδήθηκε. Περιμένουμε τώρα όλοι να δούμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα αξιοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για την ανασύνταξη της χώρας. Οι μεταρρυθμίσεις που εδώ και 30 χρόνια έχουν καθυστερήσει, πρέπει να υλοποιηθούν τώρα! Οι Έλληνες πολίτες δε μας δίνουν άλλη πίστωση χρόνου. Κάθε ώρα που περνάει πρέπει να ενισχύει το θετικό ισοδύναμο για τον Ελληνικό λαό» σημειώνουν χαρακτηριστικά.

    Αφού εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους προς τον πρωθυπουργό καταλήγουν με την σημείωση ότι ο συνεπής και συστηματικός απολογισμός των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών μας είναι ο μόνος τρόπος ανάκτησης της εμπιστοσύνης και συστράτευσης των πολιτών.

    Την επιστολή υπογράφουν οι Έλενα Παναρίτη, Σ. Εμινίδης, Γ. Αρβανιτίδης, Θ. Γικόνογλου, Β. Κεγκέρογλου, Σπ. Μοσχόπουλος, Β. Γιουματζίδης, Σπ. Μαργέλης, Μαρία Σκραφνάκη, Ά. Μανωλάκης, Γ. Βούρος, Χρ. Αράπογλου, Αγγ. Τόλκας, Φρ. Παρασύρης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επισπεύδεται η εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - Μόνος υποψήφιος ο Βενιζέλος; - Δεν θα εκλεγεί από την βάση - Πολιτική


«Στείλτε στη Βουλή το πόρισμα της BlackRock» - Πολιτική
   Διαδώστε αυτό το άρθρο