Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επιστολή Παμπούκη σε Siemens με απειλές προστίμων

Επιστολή Παμπούκη σε Siemens με απειλές προστίμων
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.01.2011 | 18:55
Πρώτη δημοσίευση: 24.01.2011 | 18:30

Την επιβολή προστίμων στην εταιρεία Siemens προανήγγειλε ο κ. Χάρης Παμπούκης με επιστολή του στη Siemens.

Πρόστιμα εις βάρος της Siemens προανήγγγειλε ο κ. Παμπούκης σε επιστολή του προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρείας, κ. Ξυνή, όπου αναφέρει συγκεκριμένα πως το ελληνικό κράτος θα αναζητήσει με κάθε μέσο την ανόρθωση της δικής του άμεσης ζημίας από τις φαύλες πρακτικές που ακολουθήθηκαν στο παρελθόν από την εταιρεία σας.

Όπως αναφέρει μάλιστα στην επιστολή, λέει πως το ίδιο αναμένεται να πράξουν και οι διοικήσεις των ζημιωθέντων εταιρειών, όπως επιβάλλει ο νόμος και σημειώνει πως “η εκκαθάριση της υπόθεσης προϋποθέτει τη διερεύνηση, εάν συντρέχουν περιστάσεις επιβολής προστίμων ιδίως για παράβαση του καθήκοντος διαφάνειας και τηρήσεως του υγιούς ανταγωνισμού, όπως εξάλλου συνέβη και σε άλλες χώρες «εμπλοκής», κατά τη δίκαιη και αμερόληπτη κρίση αποκλειστικά των αρμόδιων πολιτειακών οργάνων".

Μάλιστα, ο κ. Παμπούκης αναγνωρίζει την προσπάθεια εξυγίανσης που πραγματοποιεί η νέα διοίκηση της Siemens αλλά σημειώνει πως θα πρέπει να υπάρξει πλήρης εκκαθάριση του σκανδάλου και για αυτό ζητά από την εταιρεία την ενεργή στήριξή της για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Διαβάστε επίσης:

Το πόρισμα για το σκάνδαλο της Siemens


   Διαδώστε αυτό το άρθρο