Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση Κουμουτσάκου στην κυβέρνηση: Ανταποκρίθηκε στο αυτονόητο για την Ειδομένη – Υπό ομηρία η Δικαιοσύνη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στο αυτονόητο, ύστερα από μήνες αδράνειας, είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος για την επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι το κόμμα του θέλει να στηλιτεύσει με έμφαση την απόφαση της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση.

Σε ό,τι αφορά τον χώρο της Δικαιοσύνης, κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό ότι εξακολουθεί να παρακολουθεί απαθής και αμέτοχος τη χειρότερη διοικητική κρίση και τον κάλεσε να διαλύσει τις σκιές.

«Μετά και τη χθεσινή Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία η Πρόεδρός της κυρία Χριστοφιλοπούλου ομολόγησε την πρωτοφανή κρίση στη Δικαιοσύνη και σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της Προέδρου του Αρείου Πάγου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης εξακολουθεί να παρακολουθεί αμέτοχος τη χειρότερη διοικητική κρίση, που έχει γνωρίσει ποτέ η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο κ. Υπουργός οφείλει να επισπεύσει τη δικαστική διερεύνηση όλων αυτών των καταγγελιών και να διαλύσει τις σκιές που έχουν δημιουργηθεί. Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει υπό ομηρία και οι δικαστές “αλληλοσπαρασόμενοι”. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατόρθωσε, μέσα σε 17 μήνες, να διαλύσει και τη Δικαιοσύνη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε