Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση Λεβέντη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Που ήταν όταν η χώρα πτώχευε;

Επίθεση Λεβέντη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Που ήταν όταν η χώρα πτώχευε;

– Τον κατηγόρησε ότι στρέφει τα πυρά του εναντίον των ξένων για να γίνει ευχάριστος
– “Που ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;”, είπε ο κ. Λεβέντης
– Αποκάλεσε χούντα την κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Λεβέντης και σχολιάζοντας την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα αναρωτήθηκε: “Που ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;”

Είπε ακόμα ότι ο κ. Παυλόπουλος για να γίνει ευχάριστος στρέφει τα πυρά εναντίον των ξένων ενώ τον κατηγόρησε για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της Υπουργίας του. Ο κ. Λεβέντης ζήτησε την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για το ασφαλιστικό και τα Εργασιακά.

Από τα πυρά του κ. Λεβέντη δεν γλίτωσε και η κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε χούντα όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Είπε ότι η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα και έκανε μια τρύπα στο νερό με την συγκεκριμένη ρύθμιση για τις άδειες ενώ διατύπωσε ενστάσεις για το διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί.

Τέλος, ζήτησε και πάλι οικουμενική κυβέρνηση και κατηγόρησε θερμοκέφαλους συνεργάτες των Τσίπρα-Μητσοτάκη που βάζουν εμπόδια στην συνεργασία εκτιμώντας ότι οδεύουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας αφού οι δανειστές θα ζητήσουν από τον πρόεδρο της ΝΔ να στηρίξει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε