Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Επίθεση Μιχελάκη σε Καμμένο για τη σύλληψη Λιάτσου - Αντιδράσεις και από ΛΑΟΣ

Επίθεση Μιχελάκη σε Καμμένο για τη σύλληψη Λιάτσου - Αντιδράσεις και από ΛΑΟΣ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.04.2012 | 20:10
Πρώτη δημοσίευση: 27.04.2012 | 20:09

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, επιτέθηκε στον κ. Καμμένο κατηγορώντας τον ότι «ποινικοποιεί απροκάλυπτα σήμερα την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών».

Ο κ.Μιχελάκης υποστηρίζει ότι ο κ. Καμμένος «επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους» και αναφέρει ότι είναι πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του.

«Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με τον θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ.Μιχελάκης.

Απαντώντας στον κ. Μιχελάκη ο εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουίκ τόνισε τα εξής:
«Οι ηθικοί αυτουργοί της λάσπης και της πλαστογραφίας, αποκαλύφθηκαν. Το λόγο έχει ξανά η Δικαιοσύνη».

Ο ΛΑΟΣ μέσω του γραφείου Τύπου, ανέφερε ότι «η σύλληψη του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου για δημοσίευση συνεντεύξεως, πλήττει βαριά την ελευθερία του λόγου» και υποστηρίζει ότι «οι αποκρουστικές μέθοδοι της δεκαετίας του ΄80 δεν μπορούν παρά να εκληφθούν ως εκδίκηση». Τέλος παρέπεμψε στην ΕΣΗΕΑ αναφέροντας ότι «η Ένωση Συντακτών, είμαστε σίγουροι, ότι αντιλαμβάνεται τις συνοδές συνέπειες αυτών των ενεργειών για το δημοσιογραφικό λειτούργημα».

Διαβάστε

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα ο Αιμίλιος Λιάτσος! - ΦΩΤΟ

    Διαδώστε αυτό το άρθρο