Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επίθεση Πρωτόπαπα σε Στουρνάρα

Επίθεση Πρωτόπαπα σε Στουρνάρα

Συνέχεια στην κόντρα για την ενημέρωση των κομμάτων σχετικά με το ποια είναι τα μέτρα των 7,5 δισ. ευρώ που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα δίνει το ΠΑΣΟΚ, με τα βέλη να στρέφονται στον Γ. Στουρνάρα.

«Καθημερινώς εμφανίζεται μια κυβέρνηση, η οποία αλλάζει τα πράγματα. Τη Δευτέρα είχαμε καταλήξει με τον κύριο Στουρνάρα ότι υπάρχουν 7,5 δισ. τα οποία είχε συμφωνήσει με την τρόικα, δεν μας έλεγε ποια είναι τα 7,5 δισ. Είχε ουσιαστικά προαναγγείλει ότι θα αυξήσει τα όρια ηλικίας και μιλούσε και για μια άλλη παρέμβαση την οποία ακόμα δεν ξέρουμε ποια είναι», δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί η τρόικα ζητά 2 δισ. επιπλέον ο κ. Πρωτόπαπας, είπε: «διότι ζητά η τρόικα να υπάρχει μια αύξηση των εσόδων με άμεσα μέτρα, αμφισβητώντας ότι μπορούμε να τα μαζέψουμε με φοροδιαφυγή. Και αντί η κυβέρνηση να εμείνει στη θέση που είχαμε για την αναμόρφωση του φορολογικού μας συστήματος επιταχύνοντας τις διαδικασίες έρχεται και συζητά με την τρόικα, μιας ταμειακής λογικής, φορολογικά μέτρα προκειμένου να καλύψει το σχετικό κονδύλι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβλήματα στον…. παράδεισο! – Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα μέτρα – Δυσφορία Βενιζέλου – Σε θέση άμυνας το Μαξίμου

Τα 20 μέτρα που θα αλλάξουν προς το χειρότερο την καθημερινότητά μας – Όλα όσα έχουν “κλειδώσει”

Πως από το «θα φύγω» του Στουρνάρα, φτάσαμε στο… «τελειώνουμε ακόμη και σήμερα με τα μέτρα» – Κλειδώνει το πακέτο πριν την Κυριακή

Ποιες αλλαγές έρχονται στην φορολογία – Βάζουν νέο χαράτσι στα ακίνητα

Ποιοι “καίγονται” από τη σύνταξη στα 67

Κυριαζίδης: Δεν ψηφίζω τις περικοπές στους ένστολους – Συμμορία η Χρυσή Αυγή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε