Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση… αγάπης από την Κυβέρνηση – Παροχές και ελάφρυνση φόρων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν είναι οι άγιες μέρες, είναι οι εκλογές στο βάθος του επόμενου μήνα. Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια επικοινωνιακή … επίθεση επικοινωνιακού τύπου με μέτρα υπέρ των πολιτών που περιλαμβάνουν από οικονομική ενίσχυση μέχρι φοροελαφρύνσεις.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθεί η ερμηνευτική εγκύκλιος για τον φόρο υπεραξίας που θα ξεκλειδώσει μετά από 100 ημέρες τις μεταβιβάσεις ακινήτων και μαζί και την αγορά ακινήτων με τα περισσότερα από 250.000 αδιάθετα ακίνητα.

Παράλληλα στο χώρο του ακινήτου δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα ανακοίνωση για ρύθμιση αυθαιρέτων.

Το… βαρύ πυροβολικό της κυβέρνησης όμως δεν είναι άλλο από τις οικονομικές παροχές προς εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

1.100.000 πολίτες θα λάβουν 450 εκατομμύρια από το πλεόνασμα, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν και οι… κρουνοί του οικογενειακού επιδόματος.

Στις καλές ειδήσεις που έχει δώσει η κυβέρνηση είναι και η ρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας με χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μπορούν να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους πληρώνοντας μόνο το μέρος των τελών που αντιστοιχεί μέχρι το τέλος του έτους.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η ανακοίνωση για… χάρη σε όσους έχασαν λόγω παράβασης ΚΟΚ τις πινακίδες που μπορούν να τις πάρουν πίσω για… Πάσχα.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Δεν γνωρίζω από πολιτική αλλά ξέρω το δράμα του Μνημονίου

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε