Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Επιβεβαιώνει το Μαξίμου την επικοινωνία Τσίπρα – Κλίντον!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το Μέγαρο Μαξίμου παίρνει θέση για τις αποκαλύψεις των wikileaks σχετικά με τις επαφές μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Bill Clinton. Η… χρονική οριοθέτηση σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015.

Ερωτηθείσα από το ΑΠΕ -ΜΠΕ κυβερνητική πηγή για τη διαρροή μέσω των wikileaks αναφορικά με τη συνομιλία Ομπάμα -Κλίντον, δήλωνε: «Επικοινωνία Τσίπρα -Κλίντον υπήρξε πριν από το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα έγινε μόνο με τον Πρόεδρο Ομπάμα».

Σημειώνεται ότι η τελευταία διαρροή του Wikileaks αγορά την αλληλογραφία του Τζον Ποντέστα, σημερινού διευθυντή της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον και στενού συνεργάτη της οικογένειας, σύμφωνα με την οποία ο Ποντέστα έγραφε στις 10 Ιουλίου 2015:

«Ο Λευκός Οίκος με ρώτησε αν ο WJC (σσ. William Jefferson Clinton) έχει αρκετά καλή σχέση με τον πρωθυπουργό Τσίπρα για να τον πάρει και να τον συμβουλέψει να προχωρήσει σε συμφωνία. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό; Αν ναι, μπορώ να του μιλήσω μόλις βγω από το τρένο, ώστε να του εξηγήσω το σκεπτικό τους και τι προσπαθούν να επιτύχουν», με το γραφείο του Μπιλ Λκίντον να απαντά «Λέει πως ναι, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες έχει στη διάθεσή του. Η επείγουσα ερώτησή του είναι – θα ασκήσουμε πίεση και στη Μέρκελ;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε