Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επιβεβαίωση NewsIt..Όχι εκλογές – όχι ανασχηματισμός τώρα

Παρά τα όσα λέγονταν το NewsIt από νωρίς επέμενε, μετά από πληροφορίες, πως ο Πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν θα ανακοίνωνε ούτε πρόωρες εκλογές ούτε θα έδειχνε ανασχηματισμό.Όπως και έγινε!

Ο Πρωθυπουργός βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά από μία ασυνήθιστα μεγάλη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια δεν μίλησε για πρόωρες εκλογές επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του NewsIt.

Όμως μένει να δούμε πλέον τις προθέσεις τους, πως δηλαδή σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα εκρηκτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, επειδή πλέον τα χρονικά περιθώρια αντίδρασης για την κυβέρνηση είναι κάτι παραπάνω από ασφυκτικά ο Γ.Παπανδρέου συναντάται διαδοχικά με 7 πρωτοκλασάτους υπουργούς του και αμέσως μετά, στις 16.00 θα προεδρεύσει σε άτυπο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στις συναντήσεις που θα έχει θα περιγράψει με λεπτομέρειες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία με όλα τα θετικά που έχουν γίνει αλλά και την ανάγκη υλοποίησης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Σε αυτά τα τετ α τετ ο πρωθυπουργός θα ζητήσει συστράτευση από όλους και παράλληλα να πέσουν οι τόνοι.

Διαβάστε επίσης : 15:05 Τώρα η συνάντηση Παπανδρέου-Χρυσοχοΐδη


Έκτακτες συναντήσεις του Πρωθυπουργού – Εξελίξεις και διεργασίες στην Κυβέρνηση
Μερικά λεπτά μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου εκτάκτως ο Πρωθυπουργός θα δει στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού, το οποίο επίσης συγκαλείται εκτάκτως ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πηγές του Μαξίμου πάντως προς το παρόν μιλούν για συνάντηση (ή συναντήσεις αν επιβεβαιωθεί και αυτή με τον Ε. Βενιζέλο) στο πλαίσιο των επαφών που συνηθίζει να έχει ο Πρωθυπουργός με τους υπουργούς.
Ωστόσο η συνάντηση με τον Ανδρέα Λοβέρδο γίνεται στον απόηχο των χθεσινών του δηλώσεων και λίγο πριν ένα Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο αναμένονται εξελίξεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε