Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιχείρηση ”μαντρί” για υπουργούς και βουλευτές

Η κυβέρνηση θέλει να βγάλει προς τα μέσα και τα έξω ότι είναι ενωμένη και αποφασισμένη να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις, τις οποίες θέλουν δεν θέλουν, αντιδρούν δεν αντιδρούν, θα τις εφαρμόσουν όλα τα στελέχη.
 

Πίσω λοιπόν από τον επιθετικό προσδιορισμό ”σύσσωμη”, κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
μόνο οικογενειακή φωτογραφία δεν μοίρασε με χαμογελαστούς υπουργούς γύρω από τον Πρωθυπουργό.
 
Αυτό το οικογενειακό κλίμα είναι πολύ αμφίβολο εαν θα διατηρηθεί αύριο το απόγευμα καθώς στο υπουργικό συμβούλιο θα έρθει το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ΤΑΞΙ και τα βλέμματα όλων θα είναι στους Ραγκούση και Ρέππα, για το αν θα συνεχιστεί το σήριαλ της κόντρας τους.
 
Στο υπουργικό θα παρουσιαστούν και άλλα νομοσχέδια που χαλάνε την οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπως αυτό για την υγεία αλλά και για τα ναρκωτικά.
Η κυβέρνηση δείχνει σίγουρη για την εκταμίευση της 6ης δόσης μέσα στον Σεπτέμβρη, όταν και θα υλοποιηθεί, όπως πιστεύουν, η αναδιάρθρωση στο μισθολόγιο.
 
Η κυβέρνηση εμφανίζεται ανεπηρέαστη από τις δημοσκοπήσεις ενώ καταγγέλει την Ν.Δ ως ”ανεύθυνη” που παίζει με τις εκλογές.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημέρωσε για συνομιλία του Πρωθυπουργού με τον Χέρμαν Β.Ρομπέι σχετικά με την προώθηση των μεταρρυθμίσεων, όπου ο τελευταίος εξέφρασε την στήριξη του στις προσπάθειες της κυβέρνησης.
 
Διαβάστε επίσης :

Παίζουν με τον φόβο του κόσμου! – ‘Εξοδο από την ευρωζώνη βλέπει η Διαμαντοπούλου αν υπάρχει αστάθεια

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε