Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερώτηση 29 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Ε. Βενιζέλο

Συγκεκριμένα, ζητούν από τον κ. Βενιζέλο ενημέρωση για το πότε θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη σύμβαση.

Με πρωτοβουλία της Λούκας Κατσέλη, 29 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο για την καθυστέρηση της παροχής διευκολύνσεων των τραπεζών σε δημοσίους υπαλλήλους που πλήττονται από την εργασιακή εφεδρεία.

Οι υπογράφοντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι οι κ.κ.: Κατσέλη, Αηδόνης, Αρβανιτίδης, Γείτονας, Γιουματζίδης, Δαμιανάκης, Εμινίδης, Ζούνη, Ζωΐδης, Θεοχάρη, Κασσάρας, Κατρίνης, Κεγκέρογλου, Κεφαλίδου, Κουρουπάκη, Κουσελάς, Μαργέλης, Μερεντίτη, Μίχου, Μπατζελή, Μπεγλίτης, Παντούλας, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Παπαθανάση, Σκραφνάκη, Στρατάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιαούση.

Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, αν και έχει ψηφιστεί η διάταξη για τη σύμβαση του δημοσίου με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ενώ ήδη η εφεδρεία έχει ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, ζητούν από τον κ. Βενιζέλο ενημέρωση για το πότε θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη σύμβαση, αλλά και δέσμευση πως οι τράπεζες θα ρυθμίζουν τα δάνεια που έχουν συνάψει χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι και οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε