Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα για να βρει λύση στο αδιέξοδο;

Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα για να βρει λύση στο αδιέξοδο;

Ο επικεφαλής του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD, πρότεινε να ταξιδέψει η καγκελάριος Α.Μέρκελ στην Αθήνα και να συναντηθεί με τους κ.Παπανδρέου και Σαμαρά ,προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό αδιέξοδο;

Το πολιτικό ή οικονομικό δεν διευκρινίστηκε! Η πληροφορία μεταδίδεται από ξένα ΜΜΕ! Είναι πραγματικά ασύλληπτα τα όσα μεταδίδονται.

Η ευρωζώνη δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους στήριξης που προσέφερε στην Ελλάδα, προειδοποίησε σήμερα στο Βερολίνο κορυφαίος κοινοβουλευτικός συνεργάτης της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, ο Φόλκερ Κάουντερ.

Ο Κάουντερ είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των δύο κύριων κυβερνητικών κομμάτων, της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της Μέρκελ και του αδελφού κόμματός της στη Βαυαρία, της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), στην κάτω βουλή (Μπούντεσταγκ) του γερμανικού κοινοβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Διαβάστε επίσης: Δεν παραιτείται και δεν ζητάει παραιτήσεις υπουργών – Τώρα λέει ότι ήταν μπλόφα το δημοψήφισμα – Ανοίγει ο δρόμος για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας;

Εθνική ταπείνωση στις Κάννες – Εκείνοι μιλούσαν, εκείνος άκουγε – Όλοι οι διάλογοι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε