Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ερχεται νέα ρήξη στο ΛΑΟΣ;

Ενόχληση στον Θανάση Πλεύρη προκάλεσε η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών Καραμανλή- Παπανδρέου, μετά την κατάθεση Προβόπουλου στην εξεταστική επιτροπή.

Μετά την αποχώρηση Βορίδη και Γεωργιάδη απο το ΛΑΟΣ φαίνεται πως στους κόλπους του κόμματος έρχεται νέα ρήξη , με αφορμή την ανακοίνωση του σχετικά με ποινικές ευθύνες που εγείρονται, μετά την κατάθεση του Γ. Προβόπουλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ ζητά παρέμβαση από το κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη για “αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών” και συμπληρώνει πως “εάν δεν υπάρξει η ανάλογη πρωτοβουλία τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε εμείς”.

Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση του ΛΑΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης, που είναι και μέλος της εξεταστικής, ενοχλήθηκε απο τη συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς όπως λέει δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενό της, κάτι που αναζωπυρώνει τα σενάρια περι αποχώρησης του βουλευτή απο το κόμμα.

Διαβάστε
Ο Παπανδρέου ήξερε και έλεγε «λεφτά υπάρχουν» – “Βόμβα” Προβόπουλου: Είχα ενημερώσει Καραμανλή-Παπανδρέου πως το έλλειμμα του 2009 θα είναι διψήφιo

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε