Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Εσωκομματική σύγκρουση στο ΣΥΡΙΖΑ έφερε ο Π. Λαφαζάνης

Εσωκομματική σύγκρουση στο ΣΥΡΙΖΑ έφερε ο Π. Λαφαζάνης

Σαν κεραυνός έπεσαν στην Κουμουνδούρου οι δηλώσεις Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Δεν ήταν μονάχα το timing … μόλις 10 ώρες μετά τις δηλώσεις Τσίπρα στο Ηράκλειο πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει την ιστορική ευθύνη για τη χώρα, αλλά και το … δώρο που προσέφερε στην κυβέρνηση μόλις 24 ώρες μετά τη θυελλώδη ψηφοφορία στη Βουλή και την τεράστια ρωγμή στο κυβερνητικό σχήμα.

Τουλάχιστον δύο ώρες χρειάστηκαν για να συνέλθουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απ’ τα όσα άκουσαν. Πρώτος αντέδρασε για να στείλει σαφές μήνυμα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος ήδη απ’ τις προηγούμενες εκλογές, αλλά όπως λένε έμπειρα πολιτικά στελέχη η δήλωση… απλά δεν μαζεύεται.

Ήδη εντός ΣΥΡΙΖΑ είχαν αρχίσει οι βολές κατά Λαφαζάνη με κατηγορίες για συντηρητισμό. Ο ίδιος προσπάθησε να ανασκευάσει, αλλά… οι φράσεις του αναπαράχθηκαν παντού και οι εντυπώσεις έμειναν.

Άλλα στελέχη, όπως ο κ. Βούτσης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις δηλώσεις, άλλοι όπως ο κ. Σκουρλέτης εμμέσως πλην σαφώς αποδοκίμασαν…

Απ’ το… πουθενά προέκυψε νέο εσωκομματικό στον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ των ηγετικών κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ και του Αριστερού Ρεύματος…

Διαβάστε επίσης:
Λαφαζάνης: Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε! (VIDEO)

Λαφαζάνης στο NewsIt: Απομόνωσαν μια φράση και διαστρέβλωσαν αυτό που

Παπαδημούλης και Δούρου αδειάζουν Λαφαζάνη!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε