Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

'Εχασαν την υποψηφιότητα ακόμα και για δευτερόλεπτα!

'Εχασαν την υποψηφιότητα ακόμα και για δευτερόλεπτα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2010 | 08:45
Πρώτη δημοσίευση: 23.10.2010 | 15:34

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας έχασε την υποψηφιότητά του για 13 λεπτά και ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης για 13 δευτερόλεπτα!

Και οι δύο συνδυσμοί καθυστέρησαν να υποβάλλουν τους φακέλους της υποψηφιότητας διαδικασία που έληγε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

 

Ο συνδυασμός του Χρύσανθου Σαρλή, που είχε το επίσημο χρίσμα από την Ιπποκράτους, υπέβαλε εκπρόθεσμα τον φάκελο της υποψηφιότητας κατα 13 λεπτά.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, η απόφαση του Πρωτοδικείου Κέρκυρας βασίστηκε στο αποδεικτικό παραλαβής από τη γραμματεία του δικαστηρίου, το οποίο ανέφερε ότι ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε 13 λεπτά πέραν της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Εκτός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

Για τον ιδιο λόγο ακυρώθηκε και η υποψηφιότητα για το Δήμο Σπάρτης του νύν νομάρχη Λακωνίας Κωνσταντίνου Φούρκα. Μόνο που η καθυστέρηση δεν ήταν 13 λεπτά αλλά 13 δευτερόλεπτα.

Με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Σπάρτης ο συνδυασμός "Σπάρτη - Νέα εποχή" ακυρώθηκε με ψήφους 2-1 και δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο