Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Συννεφιά 7 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

'Εχασαν την υποψηφιότητα ακόμα και για δευτερόλεπτα!

'Εχασαν την υποψηφιότητα ακόμα και για δευτερόλεπτα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2010 | 08:45
Πρώτη δημοσίευση: 23.10.2010 | 15:34

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κέρκυρας έχασε την υποψηφιότητά του για 13 λεπτά και ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης για 13 δευτερόλεπτα!

Και οι δύο συνδυσμοί καθυστέρησαν να υποβάλλουν τους φακέλους της υποψηφιότητας διαδικασία που έληγε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

 

Ο συνδυασμός του Χρύσανθου Σαρλή, που είχε το επίσημο χρίσμα από την Ιπποκράτους, υπέβαλε εκπρόθεσμα τον φάκελο της υποψηφιότητας κατα 13 λεπτά.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, η απόφαση του Πρωτοδικείου Κέρκυρας βασίστηκε στο αποδεικτικό παραλαβής από τη γραμματεία του δικαστηρίου, το οποίο ανέφερε ότι ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε 13 λεπτά πέραν της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Εκτός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

Για τον ιδιο λόγο ακυρώθηκε και η υποψηφιότητα για το Δήμο Σπάρτης του νύν νομάρχη Λακωνίας Κωνσταντίνου Φούρκα. Μόνο που η καθυστέρηση δεν ήταν 13 λεπτά αλλά 13 δευτερόλεπτα.

Με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Σπάρτης ο συνδυασμός "Σπάρτη - Νέα εποχή" ακυρώθηκε με ψήφους 2-1 και δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές του Νοεμβρίου.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook