Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ευφυέστατο! Πως η πρώτη φορά αριστερά ρίχνει του κουτόφραγκους…

Ευφυέστατο! Πως η πρώτη φορά αριστερά ρίχνει του κουτόφραγκους…

Τείνει να πάρει τη μορφή αξιώματος, πως όταν ο Ελληνας βάζει το μυαλό του να δουλέψει, κάνει …παπάδες.

Είναι το μεγάλο ατού της φυλής, που θα έλεγαν και οι θαυμαστές του καπάτσου νοέλληνα. Να το τελευταίο κατόρθωμα. Θα το χαρακτηρίζαμε και δημιούργημα υψηλής διανοητικής προσπάθειας και μας έρχεται από τον συνήθως απόντα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενεφανίσθη επιτέλους ο άνθρωπος και είπε να κάνει πάταγο και να γράψει ιστορία.

Αν περιμένατε να ανακοινώσει κάποια μεταρρύθμιση, κάποιο σχέδιο για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα για τον οποίο το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και οι προοπτικές μοναδικές θα απογοητευθείτε οικτρά.

Που λέτε, ο Βαγγέλης Αποστόλου κατέθεσε τροπολογία για να επιστρέψουν 725.000 αγρότες επιδοτήσεις 320 εκατομμυρίων ευρώ που πήραν ενώ δεν δικαιούνταν.Στις διαμαρτυρίες άλλων βουλευτών (εδώ η συναίνεση όλων των κομμάτων είναι μοναδική, καημένε Τσίπρα) που διεκδικούν το ρόλο του προστάτη των αγροτών γιατί διεκδικούν τα ψηφαλάκια τους, τί είπε ο αθεόφοβος; Οχι πως δεν ήταν δίκαιη η καταβολή, όχι πως κανείς δεν πρέπει να παίρνει χρήματα που δεν δικαιούται, όχι πως δεν είναι ηθικό, ούτε πως δεν ταιριάζει με την ηθική της Αριστεράς.

Αλλά τί είπε; Πως όσο είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αυτός υπουργός δεν πρόκειται να εισπραχθούν τα χρήματα. Ναι, ναι καλά ακούσατε, από υπουργό της πρώτης φορά Αριστερά.

Κρίμα και πάλι κρίμα. Και ξέρετε γιατί οργίζει ο κύριος υπουργός. Οχι για την πράξη αυτή καθεαυτή, αλλά γιατί με την πολύ φτηνή μαυρογυαλούρικη κουτοπονηριά και τη χοντροκομμένη απόπειρα να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγροτών, προσβάλλει τη νοημοσύνη και του πλέον βλάκα, ενώ τορπιλίζει και τις σχέσεις σχετικής εμπιστοσύνης που με τόσο κόπο και πολιτικό κόστος αποκατέστησε ο πρωθυπουργός με τους κουτόφραγκους.

Συγχαρητήρια κύριε Αποστόλου. Αν αυτό αποτελεί και δείγμα για τον αριστερό δρόμο πάταξης της διαφθοράς σας ευχαριστούμε γιατί μας ανοίξατε τα μάτια…
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε