Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ευρεία πλειοψηφία θέλει και ο Φάμελος!

Ευρεία πλειοψηφία θέλει και ο Φάμελος!

Άλλος ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μιλάει για το θέμα της ψήφισης των μέτρων από την Βουλή και ζητάει ευρεία πλειοψηφία. Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, Σωκράτης Φάμελος, τάχθηκε υπέρ μεγάλης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας όσον αφορά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ψηφιση της συμφωνίας στη Βουλή.

Μετα τον Πανο Σκουρλετη και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελος μλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 είπε:

«Όποιο πολιτικό κόμμα δεν έχει τη δυνατότητα να προτείνει αλλη λύση, νομίζω ειναι υποχρεωμένο να έρθει στην κοινοβουλευτική συζήτηση. Εδώ θα τελειώσουν τα ψέμματα, εγώ περιμένω να πάρει θέση για το αφορολόγητο και τις συντάξεις η ΝΔ. Δεν παίρνει. Λέει κλείστε την αξιολόγηση. Πως θα την κλείσουμε;»

Στο ερώτημα αν θα ήθελε αυτό το νομοσχέδιο να ψηφιστεί με 180 ψήφους αφού αφορά το μελλον της χώρας μας απάντησε: «Εμείς την πρόταση θα την καταθέσουμε σε όλη την κοινοβουλευτική ολομέλεια και προφανώς αναφέρομαι στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Αν θέλετε, και πιστεύω οτι όλα τα κόμματα θα πρέπει να αναμετρηθούν με την κοινωνία να συζητήσουν μαζί της και να τοποθετηθούνε επι του νομοσχεδίου. Δεν κατατίθεται ένα νομοσχέδιο στη Βουλή, ένα δυο, τρία, όσα νομοσχέδια με στόχο τους 153. Η συνομιλία ειναι οι 300 και ας βγάλουμε έξω την ακροδεξιά. Εγώ λέω για όλους τους υπόλοιπους. Εδω είναι η συζήτηση και ας αναμετρηθούν με την κοινωνία. Απευθύνεται λοιπόν η πρότασή μας σε ολα τα κόμματα της βουλής πλην της Χρυσής Αυγής».

Όσον αφορά στην πρόταση Σκουρλέτη και τον θόρυβο που προκλήθηκε είπε: «Μερικές φορές η συζήτηση γίνεται και απο τα ΜΜΕ γιατί πρέπει με κατι να ασχοληθούν. Ο κ. Σκουρλέτης ειπε οτι έχω και μια προσωπική γνώμη, μα δεν ειναι κακό να υπάρχει τέτοια άποψη. Εγώ θα ήθελα να μας πει η ΝΔ, η δημοκρατική συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, το ΚΚΕ, να μας πούνε που τοποθετούνται τι άλλο προτείνουν. Άρα η συζήτηση να γίνει και για 270 δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, το ζήτημα ειναι εχουν να προτείνουν κατι καλύτερο; Αυτά ας κάτσουμε να τα δούμε».
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε