Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

«Φέρτε τον Προβόπουλο στη Βουλή για εξηγήσεις»

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2012 | 13:07
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2012 | 13:07

Να υποχρεωθεί ο πρόεδρος της Τράπεζας Ελλάδος να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή μετά τις... «βόμβες» που έριξε στην Εξεταστική για το έλλειμμα ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ο κ. Προβόπουλος πρέπει να απαντήσει αν ενημέρωσε τους δύο αρχηγούς, προφορικά ή γραπτά, όπως είχε την θεσμική υποχρέωση να κάνει, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να κατατεθούν οι επιστολές, αν υπάρχουν, γιατί εγείρονται ζητήματα πιθανής ποινικής ευθύνης», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα ότι τόσο ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής όσο και ο αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπανδρέου, γνώρισαν ότι το 2009 το έλλειμμα θα ήταν πάνω από 10%.

Φέρεται να είπε επίσης ότι από τις 8 Σεπτεμβρίου είχε ενημερώσει για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της Λούκας Κάτσελη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παπανδρέου ήξερε και έλεγε «λεφτά υπάρχουν» - "Βόμβα" Προβόπουλου: Είχα ενημερώσει Καραμανλή-Παπανδρέου πως το έλλειμμα του 2009 θα είναι διψήφιo

Καρατζαφέρης: κρύβονται όλοι πίσω από τη φούστα της Μέρκελ   Διαδώστε αυτό το άρθρο