Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ η Γιαννακά;

Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ η Γιαννακά;

Πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, κας Γιαννακά στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ αντί για την εκδήλωση για τα “γενέθλια” του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την εκδήλωση για τα “γενέθλια” του ΠΑΣΟΚ με ηχηρές απουσίες που δείχνει ότι το κόμμα βρίσκεται στην πλέον δύσκολη φάση του, έρχονται και οι αποκαλύψεις για στελέχη του κόμματος που όχι μόνο δεν έδωσαν το παρόν, αλλά αντίθετα είχαν μεταβεί στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που γινόταν ακριβώς την ίδια ώρα.

Από χτες έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση για την παρουσία της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σοφίας Γιαννακά στην εκδήλωση του “Νέου Αγωνιστή” στη Νίκαια με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες συζητήσεις και στα δύο κόμματα, με τον κ. Παπαδημούλη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει μέσω twitter “η κυρία Γιαννακά δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, ως χθες ήταν σκληρά μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και αντί-ΣΥΡΙΖΑ. Για τους λόγους που πήγε στη Νίκαια ας πει η ίδια”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt η κα Γιαννακά δηλώνει στο περιβάλλον της ότι πια αισθάνεται εκτός ΠΑΣΟΚ και πως η χθεσινή της παρουσία στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προφανώς συμβολική.

Όπως σημειώνει το περιβάλλον της πρώην βουλευτού, η κίνηση αυτή δείχνει πως έχει ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε