Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φίλης: Έκραξε τον Καμμένο αλλά μπήκε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών

Φίλης: Έκραξε τον Καμμένο αλλά μπήκε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών

Τι κι αν ο Νίκος Φίλης τα “έχωσε” στον Πάνο Καμμένο και άφησε αιχμές για τα χρήματα που έδωσε ο υπουργός Άμυνας για τα νέα εξοπλιστικά, ρωτώντας μάλιστα “από που τα βρήκε”… Φαίνεται πως ξεπέρασαν πολύ γρήγορα την κόντρα τους μιας και ο Νίκος Φίλης είναι πλέον μέλος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής!

Η ένταξη του πρώην υπουργού Παιδείας πάντως στη συγκεκριμένη Επιτροπή ενώ όλο αυτό το διάστημα όπου βρεθεί και όπου σταθεί τα χώνει στους ΑΝΕΛ αλλά και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει στο μέλλον νέες ενδοκυβερνητικές «έριδες» και μάλιστα σε επίπεδο τετ – α – τετ όταν ο Πάνος Καμμένος ως αρμόδιος υπουργός θα κληθεί να ενημερώσει την Επιτροπή.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εντύπωση. Αρκετοί μάλιστα την ερμηνεύουν αν όχι ως ένδειξη ότι η κόντρα του Νίκου Φίλη με τον Πάνο Καμμένο υποδεικνύεται από το Μέγαρο Μαξίμου, σίγουρα ως δείγμα ότι τυγχάνει της ανοχής του.

Σημειώνεται πάντως ότι με την ίδια απόφαση του κυβερνώντος κόμματος στην ίδια Επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής τοποθετήθηκαν επίσης ως μέλη οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Γιώργιος Κυρίτσης και Θοδωρής Δρίτσας σε αντικατάσταση των συναδέλφων τους Αννέτας Καββαδία, Ανδρέα Ριζούλη και Βάλιας Βαγιωνάκη, αντίστοιχα, ενώ «μπαράζ» αλλαγών έγινε και για βουλευτές μέλη κι άλλων Επιτροπών της Βουλής.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε