Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Φλαμπουράρης για Ζωή: Ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε να είχαν πιο στενή συνεργασία

Φλαμπουράρης για Ζωή: Ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε να είχαν πιο στενή συνεργασία

Εκλογές προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Μίλησε και για όσα έγιναν χθες βράδυ στην Βουλή με πρωταγωνίστρια την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού.

«Ο Φρόιντ με τον Μαρξ θα έπρεπε ενδεχομένως να είχαν πιο στενή συνεργασία», είπε ο κ. Φλαμπουράρης και πρόσθεσε: «δυστυχώς βλέπουμε ότι όλη η Βουλή έχει μια διαφορετική αντίληψη από την ίδια».
Όταν ρωτήθηκε αν περίμενε ότι θα εξελισσόταν έτσι, ειπε: «Δεν το περίμενα όταν την πρότεινε ο κ. Τσίπρας για Πρόεδρο της Βουλής».
Πρόσθεσε ότι δεν βλέπει θετικά την πρόταση Θεοδωράκη για την κατάθεση μομφής στο πρόσωπο της κας Κωνσταντοπούλου. «Δεν είναι ωραίο μια Πρόεδρος να Πέσει από πρόταση μομφής», ειπε.

Στο ερώτημα όμως τι θα γίνει αν δεν πάμε για εκλογές, είπε: «Αν δεν πάμε για εκλογές σημαίνει ότι πήραμε και τις 162 ψήφους και ότι υπερψήφισε και η κα Κωνσταντοπούλου».

Για την ψηφοφορία είπε: “αν πέσουμε από τους 120 βουλευτές είναι λογικό ότι δεν μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση θα αναγκαστούμε μέσα από σύντομες διαδικασίες να λύσουμε αυτή την αναντιστοιχία που υπάρχει”. Διευκρίνισε πάντως, ότι είναι πιο δύσκολες οι εκλογές το Σεπτέμβριο καθώς πρέπει να τοποθετηθούν και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από κάποιες λειτουργίες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε