Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φοιτητής στον πανεπιστήμιο Κολούμπια αποκάλεσε τον Γ. Παπανδρέου μέλος δυναστείας

Φοιτητής στον πανεπιστήμιο Κολούμπια αποκάλεσε τον Γ. Παπανδρέου μέλος δυναστείας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.02.2013 | 15:40
Πρώτη δημοσίευση: 21.02.2013 | 15:40

Για άλλη μία φορά ένας φοιτητής στο πανεπιστήμιο Κολούμπια δεν χαρίστηκε στον πρώην έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Εγώ υπήρξα πάντα δημοκρατικά εκλεγμένος στη ζωή μου. Πάλεψα μάλιστα για δημοκρατικές αλλαγές στο κόμμα μου, όπως η άμεση εκλογή. Εκλέχτηκα δύο φορές έτσι. Και ξέρετε υπάρχουν οικογένειες και οικογένειες.

Ο δικός μου παππούς πήγε έξι φορές εξορία και φυλακή – παραλίγο να τον εκτελέσουν κιόλας – παλεύοντας για τη Δημοκρατία. Ο πατέρας μου κι αυτός δύο φορές. Επομένως, δεν ήταν ποτέ υπόθεση μιας δυναστείας, ήταν ένας συνεχής αγώνας για τη δημοκρατία».

Τάδε έφη, ποιος άλλος, Γιώργος Παπανδρέου απαντώντας σε σχόλιο φοιτητή που παρακολουθεί τα σεμινάρια του στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στης Νέας Υόρκης ότι είναι μέλος «δυναστείας» τονίζοντας μάλιστα ότι «Οι δυναστείες συνήθως δεν εκλέγονται»!

Αναφορικά με το τι έγινε στην Ελλάδα ακόμη και πριν από το 2009, οπότε ανέλαβε εκείνος την πρωθυπουργία της χώρας, ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχθηκε «τα κάναμε θάλασσα σε διάφορες περιόδους» και πρόσθεσε «Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι η λιτότητα δημιούργησε πόνο που επιβράδυνε τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε. Έχουμε λοιπόν ως χώρα τις ευθύνες μας, αλλά υπάρχουν και αλλού ευθύνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Παπανδρέου περνάει στην αντεπίθεση - Σπάω 15 μύθους

Μια Iσπανίδα τα έψαλλε στον Παπανδρέου! - ΒΙΝΤΕΟ

Γείτονας με τη Lady Gaga ο Γιώργος Παπανδρέου στο Μανχάταν

Ο Γ. Παπανδρέου υπεραμύνεται του νόμου περί ιθαγένειας   Διαδώστε αυτό το άρθρο