Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής-Ν.Μιχαλολιάκος:Καθιστώ υπεύθυνο τον Δένδια για ό,τι συμβεί στους βουλευτές μου

Φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής-Ν.Μιχαλολιάκος:Καθιστώ υπεύθυνο τον Δένδια για ό,τι συμβεί στους βουλευτές μου

– Ν.Μιχαλολιάκος :Είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών
– ”Δαιμονολογία” χαρακτηρίζει τα επεισόδια από τα τάγματα εφόδου τα οποία όμως δεν τα καταδικάζει!
– Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής:Απαιτούμε (!) άρση βουλευτικής ασυλίας
– ”Για να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες”
– Ταυτόχρονα ζητάνε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδια
– Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια καθιστά υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος σημειώνοντας πως «είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών».

Δηλώνει πάντως στην Real News πως δεν υπήρξαν έφοδοι από τα στελέχη του και προσθέτει: «Όλη αυτή η δαιμονολογία που υπάρχει εναντίον μας ότι κάναμε εφόδους και ότι κάνουμε αντιποίηση Αρχής είναι για τα πανηγύρια».

Χαρακτηρίζει επίσης ως αυθόρμητες ενέργειες όσα έγιναν ενώ σε ερώτηση αν τα καταδικάζει αναφέρει: «Ούτε τα καταδικάζω, ούτε τα υπερασπίζομαι, ούτε τίποτα. Αποτελούν μέρος της πολιτικής ζωής και συνέβαιναν πάντοτε».-

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ”Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαιτούν την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, ώστε ενώπιον της Δικαιοσύνης να καταρρεύσουν οι γελοίες και στημένες εις βάρος τους κατηγορίες”.

Η Χρυσή Αυγή ζητάει επίσης ”να αρθεί και η ασυλία του κ.Δένδια, ο οποίος έχει μηνυθεί από την Χρυσή Αυγή για μία σειρά σοβαρότατων αδικημάτων”.

Όλα ξεκίνησαν από τον Άρειο Πάγο που ζήτησε από τη Βουλή την άρση ασυλίας των δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή και Π. Ηλιόπουλου, έπειτα από αίτημα που διαβίβασε προς το ανώτατο δικαστήριο η εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η δικογραφία αφορά στις επιθέσεις που έγιναν πρόσφατα στη Ραφήνα, όταν ομάδα μελών της Χ.Α, μεταξύ των οποίων και οι δύο βουλευτές, διενήργησαν ελέγχους και επιτέθηκαν σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών.

Διαβάστε επίσης :

Στην Πηγάδα η Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για ό,τι κάνουμε

”SOS:Η κρίση θρέφει τους φασίστες”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε