Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φουντώνει το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ με δείπνο πρώην υφυπουργών

Φουντώνει το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ με δείπνο πρώην υφυπουργών

Φουντώνει το παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ ενόψει του 9ου Συνεδρίου του κόμματος στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε δείπνο 4 πρώην υφυπουργών εκ της «ομάδας» των 7 υφυπουργών που είχε συσταθεί επί Γιώργου Παπανδρέου ως ανάχωμα στην έλευση του Ε. Βενιζέλου στη ηγεσία του κόμματος, αλλά και σε μια προσπάθεια της νεότερης γενιάς στελεχών του ΠΑΣΟΚ να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εσωκομματικές εξελίξεις.

Στο δείπνο που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών μετέχουν οι κύριοι Φίλιππος Σαχινίδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Μανώλης Οθωνας και Θάνος Μωραΐτης, ενώ ο Γιώργος Πεταλωτής δεν κατόρθωσε να φθάσει στην Αθήνα καθώς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να τραυματιστεί.

Απών από το δείπνο και ο Γιάννης Δριβελέγκας για άγνωστους λόγους, αλλά και ο Μάρκος Μπόλαρης ο οποίος έχει πάρει αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ μετά την διαγραφή του από την ΚΟ επειδή δεν υπερψήφισε το 3ο μνημόνιο.

Κοντά στους «7» ήταν και η πρώην υφυπουργός Θοδώρα Τζάκρη αν και πολλά λέγονται για την πολιτική φιλία προς τον Ανδρέα Λοβέρδο όσο αυτός ήταν εντός ΠΑΣΟΚ

Με τις απόψεις των πρώην υφυπουργών συντάσσονται σύμφωνα με πληροφορίες και πρώην βουλευτές όπως οι Π,. Μπεγλίτης, Α. Παπαθανάση, Ν. Τσώνης, Μ. Θεοχάρη, Θ. Γικόνογλου κ.α. οι οποίοι έχουν έντονες επιφυλάξεις για την πολιτική του Ε. Βενιζέλου και η οποία όπως λένε έχει καταστήσει το ΠΑΣΟΚ «συνιστώσα» της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να αμφισβητούν την κυριαρχία του στο κόμμα τουλάχιστον αυτήν περίοδο και ενόψει συνεδρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ:Πληρώστε μας αλλιώς δεν γίνεται Συνέδριο

Άγριος καβγάς Παπανδρέου – Λοβέρδου για την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ

Χρυσή Αυγή: “Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας”

Βενιζέλος: “Καμία κοινοβουλευτική συνύπαρξη με τη Χρυσή Αυγή”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε