Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γ. Κοντογιάννης κατά Σαμαρά: “Εγώ δεν έριξα κυβέρνηση”

Γ. Κοντογιάννης κατά Σαμαρά: “Εγώ δεν έριξα κυβέρνηση”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2010 | 10:54
Πρώτη δημοσίευση: 27.11.2010 | 10:54

Μύδρους εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Κόσμος του Επενδυτή ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Κοντογιάννης λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Κοντογιάννης απαντώντας στις κατηγορίες της Ρηγίλλης περί αποστασίας, απάντησε χαρακτηριστικά πως “εγώ δεν έριξα κυβέρνηση, όπως κάποιοι άλλοι” , κατηγορώντας ευθέως τον κ. Σαμαρά για τα γεγονότα του 1993.

Όπως ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής η Νέα Δημοκρατία πλέον δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, δεν στηρίζει την πολυσυλλεκτικότητα, ενώ κατηγόρησε ουσιαστικά τον πρόεδρο του κόμματος για λαϊκισμό, κάτι που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο εάν σκεφτεί κανείς πως με την ίδια φράση χαρακτήρισε τον κ. Σαμαρά και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σχετικά με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Κοντογιάννης δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν υπήρξε καμία νίκη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ έχει 1,1 εκατομμύρια ψήφους και από αυτές η Νέα Δημοκρατία δεν κατόρθωσε να κερδίσει κανέναν, αλλά αντιθέτως να χάσει και εκείνοι 500.000 ψήφους, ενώ διερωτήθηκε σκωπτικά εάν αποτελεί νίκη η απώλεια των δήμων Αθήνας και Θεσσαλονίκης και των περιφερειών Αττικής και Πελοποννήσου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο