Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γ.Μανώλης:”Πάνο δώσε επαρκείς εξηγήσεις”

Γ.Μανώλης:”Πάνο δώσε επαρκείς εξηγήσεις”

Έντονα δυσαρεστημένος και προβληματισμένος με τον Πάνο Καμμένο και το περίφημο “έγγραφο” είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο εκ των βασικών εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς, Γιάννης Μανώλης.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αργά χθες το βράδυ είχε και ένα φραστικό επεισόδιο με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Λέγεται επίσης ότι στο περιβάλλον του εκφράζει έντονο προβληματισμό για τις επόμενες κινήσεις του ενώ σε κάθε ευκαιρία λέει ότι θέλει επαρκείς εξηγήσεις για το τι έγινε.

Νωρίτερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε: “Προσωπικά, δεν έφυγα για να ξαναγυρίσω από την πίσω πόρτα στη Νέα Δημοκρατία. Δεν με έχει πείσει κανείς, μέχρι στιγμής, ότι η Ελλάδα καταρρέει και εγώ μπορώ να τη σώσω”.

Και συνέχισε: “Μιλάω για τον εαυτό μου και όχι για άλλους, γιατί δεν είμαι πληροφορημένος για το τι έχει αλλάξει. Μέχρι χθες το μεσημέρι, αλλά και το απόγευμα, γνώριζα αυτά που έχει πει και ο κ. Καμμένος και μένω σ΄ αυτά. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακούγεται και τι γράφεται, τι λέγεται, και τα λοιπά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Προεδρικό – Όλα δείχνουν εκλογές – “Κυβέρνηση εθνικής ενότητας δεν γίνεται με προβοκάτσιες”, είπε ο Π.Καμμένος

Όλο το παρασκήνιο για το “έγγραφο” Καμμένου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε