Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γ. Παπανδρέου: “Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τη χώρα”

Γ. Παπανδρέου: “Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τη χώρα”

Στην τετράωρης διάρκειας συζήτηση, οι βουλευτές μετέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρωθυπουργό τα ανελαστικά όρια των αντοχών τους και της κοινωνίας, σχετικά με την ψήφιση των νέων οικονομικών μέτρων.

“Η γενναία στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν στηρίζει μόνο την κυβέρνηση, αλλά τις προσπάθειες για τη σωτηρία της χώρας”. υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολική Μακεδονίας και Θράκης, με τους οποίους συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή.

Όπως έλεγαν βουλευτές, ο κ. Παπανδρέου συμμερίστηκε το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία, ωστόσο τους επεσήμανε ότι “προέχει η σωτηρία της πατρίδας, γι΄ αυτό και γίνονται οι θυσίες”.

Βουλευτής από τη Δυτική Μακεδονία ανέφερε στον κ. Παπανδρέου ότι “δεν μπορεί να νομοθετεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να μην εφαρμόζονται από την κυβέρνηση όσα ψηφίζονται, με αποτέλεσμα και να μην προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και μην κεφαλαιοποιούνται προς όφελος της κοινωνίας”.

Ασκήθηκε, επίσης, κριτική για τη στάση υπουργών οι οποίοι, όπως ειπώθηκε, δηλώνουν δημοσίως ότι “οι υπάλληλοι κατεβάζουν τα μολύβια, ενώ έχουν ευθύνη να τους βάλλουν να δουλέψουν” και “να μην είναι περισσότερο χρόνο στα ΜΜΕ κι όχι στην προώθηση των πολιτικών τους υπουργείου τους”.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τις αναπτυξιακές δυνατότητες κάθε περιφέρειας και τις προτεραιότητες που θα πρέπει να τεθούν σε οδικά έργα και έργα υποδομής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε