Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γ.Παπανδρέου: “Θα καταφέρουμε να έχουμε μια πατρίδα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι”

Ο πρωθυπουργός από την Υδρα και ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Ναύπλιο χρησιμοποίησαν το μήνυμα της Ανάστασης για να ευχηθούν να βγούμε από την κρίση.

“Το Πάσχα συμβολίζει το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και παρά τις δυσκολίες η Ελλάδα σήμερα αλλάζει και ξαναγεννιέται. Μέσα από τις δυσκολίες και τις προσπάθειες όλων μας, αλλάζουμε και νοοτροπίες και αντιλήψεις. Σκεφτόμαστε υπεύθυνα το κοινό καλό, τα παιδιά μας, το αύριο”, δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Υδρα όπου περνάει τις μέρες του Πάσχα.

Πρόσθεσε οτι: “Παρά τις δυσκολίες περπατάμε μαζί αυτό το δρόμο, σπάμε την απαισιοδοξία και τη μοιρολατρεία, πέρνουμε την αλλαγή στα χέρια μας και θα πετύχουμε. Θα καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε μια πατρίδα για την οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, δικαιοσύνης και ανάπτυξης. Αισιόδοξα, αποφασιστικά φτιάχνουμε την Ελλάδα της δημιουργίας”.

“Ο θρίαμβος της Ανάστασης φέρνει την ελπίδα, που δεν είναι γραμμένη πάνω στην άμμο ή στον αέρα, αλλά είναι δεμένη στο στέρεο βράχο του ρεαλισμού, της αυτοπεποίθησης και της ευθύνης. Χριστός Ανέστη, υγεία και δύναμη από το θεό σε όλους”, ευχήθηκε από το Ναύπλιο όπου περνάει τις μέρες αυτές ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ.Σαμαράς με την συζυγό του Γεωργία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε